Aanbevolen Producten

Hey, ik heb die 10 tips naar je email gestuurd!

Verder zijn er talloze producten en programma's op het internet te vinden die je kunnen helpen op de weg naar een beter lichaam. Sommige zijn erg goed, andere wat minder. Sommige zijn gratis, andere moet je voor betalen.

Hier vind je mijn eerlijke mening, gebaseerd op ervaringen van mijzelf en/of mijn klanten. Als je via één van deze links een product koopt krijg ik een percentage van het bedrag.

Dit geld gebruik ik om de ECHTfit site draaiende te houden en meer informatie te kunnen blijven geven.

Bedankt, en vergeet niet ook de artikelen op de blog door te lezen, voor meer (gratis) tips om ECHT fit te worden!

Bekijk producten in categorie: Bekijk alle producten
Item
Summary
Pricing

MUSCLE GAINING SECRETS

Als je meer spieren wilt en je krijgt van je huidige schema niet het gewenste resultaat, dan moet je het Muscle Gaining Secrets programma doen. Jason Ferruggia legt je precies uit welke prikkels je je lichaam moet geven om te groeien en geeft je een compleet programma van 26 weken dat je kan helpen meer dan 10kg spieren te winnen. Jason’s schrijfstijl is grappig en direct, hij is één van de meest gerespecteerde experts in de fitness wereld.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 7.0/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +1 (from 1 vote)

Wordt sterker en groter!

Bekijk item

FAT GRIPZ

Fat Gripz zijn een fantastisch hulpmiddel om je armen te laten groeien: je klemt ze om je dumbells of stang heen en je hebt direct een dikkere stang. Dit zorgt ervoor dat je onderarmen harder moeten werken en dus sterker en groter worden. Zwakke onderarmen zijn een beperkende factor in hoe groot en sterk je armen kunnen worden. Zelden zie je iemand met grote biceps en kleine onderarmen.
Met Fat Gripz doe je extra werk voor je onderarmen zonder extra oefeningen te hoeven doen.
Het materiaal is stevig en past precies op een dumbell of halterstang.

VN:R_N [1.9.13_1145]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

Grotere en sterkere armen!

Bekijk item

ANABOLIC COOKING

Anabolic Cooking bevat 200 spieropbouwende & vetverbrandende recepten!

Het boek verteld je eerst over hoe je precies moet eten voor maximale spiergroei en/of vetverbranding.

Het grootste (en leukste) gedeelte bevat echter de recepten: ontbijtrecepten, recepten met kip, recepten met vlees, recepten met vis, salades&soepen, snacks&repen en toetjes (ja, gezonde, spieropbouwende toetjes!).
Geen droge rijst met kip hier, maar echt lekkere recepten.

De auteur Dave Ruel is geen wetenschapper die zelf nog nooit heeft getraind, maar is zeker een ECHT fit iemand die zelf doet wat hij in zijn boek beschrijft – en zo te zien werkt het voor hem!

Deze recepten kunnen door iedereen gebruikt worden, maar zijn zeker ook geschikt voor de fanatieke bodybuilders en krachtsporters!

VN:R_N [1.9.13_1145]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0 (from 2 votes)

Heerlijke spieropbouwende & vetverbrandende recepten!

Bekijk item

FIT IN 90 DAGEN RECEPTENBOEK

Het fit in 90 dagen receptenboek is ideaal voor mensen die willen beginnen met gezond eten. In het boek vind je 15 ontbijtrecepten, 15 lunchrecepten, 15 snacks en 15 avondmaaltijden. Al deze recepten zijn uiteraard geschikt voor een ECHT fitte leefstijl.

Het boek is geschreven met voor ‘gewone’ mensen die willen afvallen, niet voor voedingsspecialisten of bodybuilders.

Wat dit boek ook extra punten oplevert is dat de recepten in een Nederlandse leefstijl passen, wat met de meeste (Amerikaanse) dieetboeken niet het geval is.

VN:R_N [1.9.13_1145]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Gezonde, lekkere, Nederlandse recepten

Bekijk item

TRIPLE THREAT MUSCLE

Dit is een echt ECHTfit programma! Alles komt aan bod: Kracht, conditie, mobiliteit oefeningen, de foam roller etc. Het programma is opgedeeld in 4 ‘blokken’ van elk 4-6 weken. 4 weken zijn meer gericht op conditionering, met full body workouts 3 x per week. De volgende 4 weken worden de trainingen opgesplitst in boven- en onderlichaam, wat je in staat steld meer werk per spiergroep te doen en meer hersteltijd geeft.

Als je ECHT fit wilt worden is dit een super programma!

VN:R_N [1.9.13_1145]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

Sterk Aanbevolen!

Bekijk item

TURBULENCE TRAINING

Turbulence Training is één van de best verkochte programma’s op het internet en met een goede reden: het werkt! Korte intensieve trainingen die je tijd besparen en maximaal resultaat brengen! Als je vet wilt verliezen en niet al je vrije tijd in de sportschool wilt doorbrengen is dit wat je moet doen.

VN:R_N [1.9.13_1145]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Éen van de oudste op het net! probeer nu voor $4.95

Bekijk item