5 toffe manieren om te trainen, motiverende filmpjes en welke trainingsmethode het best bij jou past..

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en nog veel meer manieren om te trainen voor een sterk, gespierd lichaam…

De vraag is, waarom train je, puur om er indrukwekkend groot uit te zien, om indrukwekkend droog te zijn, om indrukwekkende gewichten te kunnen tillen, of om indrukwekkende kunstjes met je lichaam te doen?

Ik wil je een paar trainings filmpjes laten zien en hoor dan graag welke jij het indrukwekkendst vind en hoe en waarom jij traint?

Bodybuilding training: Ronnie Coleman drukt ‘redelijke’ dumbells!’

‘sterkste man’ training: Marius Pudzianowski flipt trekkerbanden & meer..

‘gettho’ training met pour lichaamsgewicht:

Powerlifting: powerlifters van Westside Barbell doen floor presses met kettingen(&meer):

Gewichtheffen: Josh Gilbert slaat 155kg voor vanaf een verhoging:

Ok dat waren 5 manieren waarop je kan trainen… Persoonlijk vind ik elke trainingsmethode indrukwekkend en ik gebruik van al deze methodes wel iets in mijn eigen training, niet altijd alles tegelijk maar in verschillende periodes gebruik ik verschillende methodes afhankelijk van mijn doelen/motivatie op dat moment.. en ik hou ook van experimenteren dus ik probeer graag iets nieuws uit!

Als ik 1 ding moest kiezen zou ik het persoonlijk bij de stang houden, het gevoel van een zwaar gewicht te tillen is voor mij fantastisch.. maar het is ook erg tof om controle over je lichaamsgewicht te hebben en de sterkste man objecten zoals trekkerbanden zijn ook erg leuk om te doen!

welke van deze atleten/trainingsmethoden vind jij het indrukwekkendst? en hoe train je zelf momenteel? Ben ik nog wat vergeten?

Ik hoor het graag hieronder!

Thomas

0

Discussie: