Snel afvallen met het fit in 90 dagen recepten boek!

Vaak word ik door klanten, familie en vrienden gevraagd hoe ze nu eigenlijk moeten eten om af te vallen. Ik leg ze dan uit dat ze elke 2 á 3 uur iets zouden moeten eten, bij elke maaltijd een vorm van eiwitten zouden moeten eten, bij elk maal groente of fruit zouden moeten eten, dat ze op moeten passen met bepaalde vormen van koolhydraten en dat ze moeten zorgen dat ze voldoende goede vetten moeten eten.

Meestal kijken ze me dan een beetje schaapachtig aan..

Ze bedoelden dus eigenlijk: ‘wát zou ik moeten eten om af te vallen?’

Als ik ze dan vertel wat ik zelf eet veranderd de schaapachtige blik vaak in een walgende blik!

Ik ben zelf namelijk geen hele grote fijnproever. Een paar geklutste eieren met wat paprika heet een omelet en als ik je vertel wat ik in mn shake gooi zal je stijl achterover slaan. Wel gezond maar de smaak laat soms wat te wensen over.

Mijn probleem: ik kan mensen heel goed vertellen hoe ze moeten eten, maar als het aankomt op wát ze precies moeten eten komt mijn advies nogal eens tekort.

Onlangs kwam ik in aanraking met het ‘Fit in 90 dagen Receptenboek’. Hierin vind je 15 ontbijten, 15 lunchgerechten, 15 avondmaaltijden en 15 snacks.

De meeste van deze gerechten passen precies in mijn idee van ideale voeding en ze zijn nog eens lekker ook!

In elke categorie zitten simpele gerechten die je snel klaar kan maken, maar ook gerechten die misschien iets meer tijd kosten, maar waar je de meest kieskeurige fijnproevers mee kunt verassen!

Dit is misschien wat mij het meeste aanspreekt. Veel mensen kunnen zichzelf in hun eentje redelijk goed beheersen, maar wanneer ze bezoek krijgen willen ze iets lekkers op tafel zetten. Iets lekkers is vaak iets dikmakends, maar daar is nu geen reden meer voor!

Kook voor visliefhebbers bijvoorbeeld de ‘siliciaanse tonijnsteak’ of de ‘gegrilde zalm in citroengras bouillon’. Voor mensen die niet van vis houden zijn er een aantal lekkere kipgerechten. Ook wordt bij sommige recepten gesuggereerd dat je de vis door biefstuk kan vervangen.

Ook de lunch- en ontbijt gerechten zijn gevarieerd. Van kippenborst burritos tot pittige tomatensoep (een stuk lekkerder en gezonder dan de bekende poedervarianten) tot Zwitserse muesli.

Ook voor vegetariers zijn er verschillende gerechten.

Een nadeel aan het boek vind ik dat er geen melding wordt gemaakt van het feit dat je zetmeelrijke koolhydraten (pasta, rijst, brood en aardappelen) beter alleen ’s morgens en rond de training kan nemen als je snel wilt afvallen. Er zijn echter zowel koolhydraat-arme recepten als recepten met meer koolhydraten, dus je kan zelf selecteren wanneer je welke gerechten neemt. Als je deze regel toepast zal je nog meer voordeel uit het boek halen!

Als je zou willen kan je 15 dagen lang nooit hetzelfde eten met de recepten uit dit boek. De meese mensen zullen echter een aantal recepten vinden die ze erg lekker vinden en die regelmatig eten.

Conclusie

Zou ik dit boek aanbevelen? Ja, als je wilt afvallen en je hebt tot nu toe nog niet het gewenste resultaat bereikt zal dit boek je helpen op een plezierige manier je doelen sneller te bereiken.

Goed smakende gerechten maken het nu eenmaal een stuk makkelijker een gezonde levenstijl vol te houden.

Klik hier om het receptenboek te bestellen en vandaag te beginnen met afvallen

Als je doel echter is serieuze kracht en spiermassa op te bouwen is dit niet het juiste boek voor jou. De hoeveelheden zijn te klein om echt massa aan te zetten.

Ook als je al lang traint, gezond eet en je wilt van 15% vet naar onder de 10%, zal een programma als Warp Speed Fat Loss je hier waarschijnlijk meer bij helpen.

Als je echter meer dan 5 kilo kwijt moet, en/of nog niet zo lang bezig bent aan je reis naar een fit lichaam, zal dit boek je fantastisch goed van pas komen.

Train hard zoals beschreven op deze site, eet de gerechten uit het Fit in 90 dagen Receptenboek en je zal snel afvallen!

Succes,

Thomas

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +1 (from 1 vote)

0

Discussie: