De belangrijkste factor in je voeding

Zoals je ongetwijfeld weet bepaalt je training slechts een klein deel van je resultaten en wordt het grootste gedeelte bepaalt door je voeding.

Het doet me pijn dit te zeggen, aangezien ik mijn geld verdien door mensen te trainen voor meer spieren, meer kracht, betere sportprestaties en minder vet..

Ik ben een trainingsfanaat en probeer altijd de meest effectieve methodes te leren en toe te passen op mezelf en mijn klanten..maar helaas bepaalt training slechtis 20-25% van je resultaten (of minder) als het om spieropbouw en/of vetverbranding aankomt!

Tuurlijk, een goed trainingsprogramma kan een wereld van verschil maken, maar als je voeding niet in orde is zal zelfs het beste trainingsprogramma ter wereld niet veel voor je doen.

Veel mensen trainen keihard in de sportschool maar halen bij lange na niet de mogelijke resultaten simpelweg doordat hun voeding niet in orde is.

Hoe komt het dat je voeding niet het succes brengt dat je wilt?

Het is meestal niet een gebrek aan kennis; Iedereen weet dat een kipfilet met groente en olijfolie beter voor je lichaam is dan een broodje kroket..

En toch eet je steeds weer die kroketten, hamburgers en/of andere junk die je lichaam vetter en slapper maken in plaats van sterker en gespierder!

In een eerder artikel had ik het over een gebrek aan voorbereiding, wat zeker een grote rol speelt, maar DE grootste reden waarom je niet gezond eet is…..:

SMAAK!

Die broodjes hamburger SMAKEN gewoon veel beter dan een droge kipfilet!

De echte hardcore wedstrijdbodybuilders geven hier niks om en kauwen uur na uur, dag na dag hun droge kipfiletjes, rijst en komkommer weg ook al smaakt het naar schuurpapier..

De realiteit voor de meesten van ons echter is dat we graag lekker eten en dat gezonde spierenmaaltjes vaak niet zo lekker zijn!

Tenminste, dat denken we..

De waarheid is namelijk dat je heel erg lekkere gezonde, spieropbouwende en vetverbrandende maaltijden kan maken, als je maar weet hoe!

Serieus, hoe veel beter zullen je resultaten zijn als je uitkijkt naar je volgende lekkere spierenmaaltijd die 10x beter smaakt dan de snackbar en als bonus je spieren laat groeien en je buikvet laat verdwijnen?

In plaats van de keuze te moeten maken tussen OF lekker OF gezond?

De formule tot succes is niet alleen kennis, maar TOEPASSING van de juiste principes en dat toepassen gaat een stuk makkelijker als je eten goed smaakt!

Één van de belangrijkste ‘skills’ die je kan hebben als het gaat om een sterk, gespierd lichaam is dus goed kunnen koken!

(Of je doet zoals ik en zoekt een vriendin die goed kan koken:)

Mocht je echter zelf je maaltijden moeten maken dan kan een goed kookboek je enorm op weg helpen.

Er zijn een aantal gezonde kookboeken met lekkere recepten op de markt maar mijn favoriet is Anabolic Cooking van Dave Ruel.

De meeste ‘gezonde’ kookboeken zijn namelijk gericht op de gemiddelde 30-40 jarige huisvrouw die een paar kilootjes kwijt wil en de recepten bevatten vaak veel te weinig eiwitten en calorieën voor het opbouwen van spiermassa.

De maaltijden in Anabolic Cooking zijn echter gericht op het ondersteunen van harde training voor het bouwen van spieren en kracht, precies wat je nodig hebt dus!

En wat mooi is, is dat Dave het product nu met $40 goedkoper (meer dan 50% korting) dan normaal aanbiedt!

Leer hier meer:

Anabolic Cooking.com

Of check deze gratis recepten van Dave:

Fat burning chicken nuggets

Mini Muscle Meat loafs

0

Discussie: